Gekostumeerd voetbal en BBQ Het startweekend komt steeds dichterbij Gekostumeerd voetbal: Een team bestaat uit minimaal 7 spelers, een originele naam en moet natuurlijk gekostumeerd zijn. Er wordt gespeeld op een zogenaamd half veld zonder keeper. De FIFA spelregels zijn van toepassing tijdens het evenement en de wedstrijden staan onder leiding van zeer getalenteerde internationale scheidsrechters inclusief de VAR. Graag de teamopgave bij Yvonne of Fedde. Indien mogelijk graag z.s.m. Voor de toeschouwers en deelnemers is er een BBQ aanwezig om het eigen meegebrachte vlees te bakken/braden. Wij zorgen voor koelkast(en) om het vlees koel in te bewaren. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij voor een glaasje fris of een lekker koel biertje. Bij regen gaat het gekostumeerd voetbal NIET door maar de BBQ is regen bestendig en gaat zo wie zo door. Waar: Boerderij van Hans en Yvonne Oosterhuis, De Broeken 5 Wittelte Wanneer: 15 september dit jaar Hoe laat: Vanaf 18.00 uur Vragen: Bel Yvonne of Fedde Yvonne: 0681-450891 Fedde: 0650-243480