In onze gemeente is er kindernevendienst en kinderkerk voor kinderen van groep 1 t/m 8.

Kindernevendienst

Kindernevendienst wordt gegeven tijdens de preek. Net voor de preek gaan de kinderen naar hun eigen ruimte. De ene week is er kindernevendienst, de andere week kinderkerk.

Kinderkerk

Kinderkerk wordt gegeven tijdens de kerkdienst. De kinderen beginnen dan gelijk in hun eigen ruimte. Ze zijn welkom vanaf 9.30 uur om 10.00 uur starten we met het programma. We beginnen met het zingen van een aantal liedjes, er is ruimte voor gesprek om elkaar te leren kennen. Daarna leggen we een  bijbel verhaal uit d.m.v. een toneelstuk, filmpje of op een speelse manier.  Er wordt ruimte gegeven tijdens de kinderkerk voor gebed met, voor en door de kinderen. En er is altijd een leuke activiteit. Ook leren de kinderen iedere week een bijbel tekst.

Zomerperiode

Gedurende de zomerperiode is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 4. En er worden kleurplaten en/of puzzelbladen uitgedeeld bij de ingang van de kerk.

Goed doel

Tijdens de kinderkerk wordt er gecollecteerd voor een goed doel. Ieder jaar wordt er een ander doel gekozen. Het nieuwe seizoen (2018-2019) sparen we voor Het vergeten kind. Voor meer info zie www.hetvergetenkind.nl.

Vragen?

Mocht jij vragen hebben mail dan gerust naar kinderwerk@kruiskerkdiever.nl