Het kinderwerk start weer op zondag 16 mei

Kinderwerk

In verband met  het corona virus en de online diensten gaat het kinderwerk er anders uit zien.

We zullen weer starten met het kinderwerk

 VANAF ZONDAG 16 mei

Iedere zondag zijn de kinderen welkom vanaf 9.30 uur we willen u vragen om uw kind buiten af te zetten bij de deur en niet binnen te komen. Uw kind word opgewacht door een kinderwerker bij aankomst. Bij de deur moet uw kind de handen ontsmetten. We zullen ons houden aan de geldende maatregelen m.b.t. het coronavirus voor kinderen/scholen.

Corona

Gast kinderen zijn ook in corona tijd van harte welkom. In verband met de geldende corona regels zou het fijn zijn als gast kinderen van te voren even aangemeld worden via kinderwerk@kruiskerkdiever.nl

Om 10 uur starten we met het programma. We beginnen met het zingen van een aantal liedjes en er is ruimte voor gesprek om elkaar te leren kennen. Daarna leggen we een Bijbelverhaal uit d.m.v. een toneelstuk, filmpje of op een andere speelse manier. Er wordt samen met en voor de kinderen gebeden. Als afsluiting wordt er een leuke opdracht of activiteit gedaan.

Als de online dienst is afgelopen kunt u uw kind weer ophalen om ongeveer 11.15 uur.

Graag buiten wachten totdat uw kind naar buiten komt.

We maken gebruik van het materiaal Bijbel Basics van het Nederlands Bijbelgenootschap. Dit

is creatief eigentijds materiaal, wat aansluit bij hun belevingswereld en hun ontwikkeling. Er wordt een brede basis gelegd voor de Bijbelopvoeding en ook recht gedaan aan de rijkdom van de bijbel. We vinden het belangrijk dat kinderen Jezus Christus persoonlijk leren kennen.

De groepen voor het kinderwerk zijn als volgt ingedeeld:  groep 1 t/m 3, groep 4 t/m 6, groep 7 en 8

SPAARDOEL

Sparen jullie nog mee voor het spaardoel?!

We sparen voor IZB vereniging voor zending in Nederland. We sparen dan voor kinderwerk op camping Zeestrand in Termunterzijl een klein plaatsje in Groningen.

                                                Kruisstraat 1a,             

                                                  Diever