Bemoedigingsavond 27 februari

Bemoedigings avond: Licht door de duisternis

De eerstvolgende bemoedigingsavond organiseren we op 27 februari aanstaande. Het thema is: ‘Licht door de duisternis’.

We gaan met elkaar in op de manieren waarop Gods Koninkrijk licht verspreidt in een ander rijk: het rijk van de duisternis.

Tussen licht en donker  zie je het verschil wel, maar hoe maak je in de praktijk onderscheid tussen wat geestelijk licht en duister is?

Sommige vormen van duisternis lijken namelijk zo licht. We spitsen dit onderwerp toe op hoe kinderen en jongeren in aanraking komen met de duisternis van Gods tegenstander

Deze avond is hierom erg geschikt voor ouders met kinderen en tieners. Verwacht concrete voorbeelden en uitleg bij wat er speelt in de wereld van uw kinderen en hoe je ermee om kunt gaan.

Welkom op de  bemoedigingsavond op woensdag 27 februari uitleg wordt gegeven door Ds. Ben van Werven.

U bent welkom vanaf 19.30 voor koffie of thee, het programma begint om 20.00 uur met aanbidding en lofprijs, dan zal er een uitleg zijn vanuit de Bijbel,

Na deze overdenking is er een moment van gebed. Dit kan zijn een stil gebed, invullen van een gebedsbriefje, of voor je laten bidden door een gebedsteam.

Rond 21.30 sluiten we af met een gebed voor de gebedskist en het zingen van een zegenlied. Ook is er nog gelegenheid om na te praten en een glas fris.

Toegang is vrij, wel wordt een bijdrage gevraagd voor koffie en thee.

Kruiskerk Diever, Kruisstraat 1a, Diever

voor meer informatie – Ds. B. van Werven, voorganger@kruiskerkdiever.nl

Dicky Hofman – dicky@beteretijden.nl