Persbericht.

De Kinderwerkcommissie van de kruiskerk organiseert een avond voor kinder- en jeugdwerkers, ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Over geloofsopvoeding thuis en in de kerk, over bidden met kinderen, over de Heilige Geest bij kinderen.

Hoe begeleid je als ouder/opvoeder een kind in het proces om een keuze te maken om God te volgen. Hoe belangrijk ben jij als ouder  kinder- en of jeugdwerker, opa of oma in dit proces?

 

Deze avond zal verzorgd worden door Karin Koornstra

Karin heeft kinderwerk geleid in grote en kleine kerken, in binnen en buitenland, met acht kinderen of achthonderd. Ze is een ervaren leerkracht, coach en dirigent met passie voor kinderen.

Sinds 2009 geven Karin en haar man Martin samen met een team leiding aan het werk van Royal Mission, waarmee ze kerken in het hele land ondersteunen door middel van onderwijs, training en coaching.

 

Karin heeft vorig jaar een boek geschreven.

Dit doe- en inspiratieboek geeft je alle benodigde tools en skills voor aanstekelijk kinderwerk. De vele voorbeelden en tips in dit boek helpen je jezelf te bekwamen in vertellen, zingen met kinderen, bidden en orde houden, het bouwen van teams, visie ontwikkelen en doelen stellen in je kinderwerk. Een must have voor iedereen die met kinderen werkt, maar ook voor gemeenteleiders die kinderwerk willen integreren in de gemeentevisie. Een echte aanrader!

 

Wanneer: Dinsdag 27 maart

Waar: Kruiskerk

Kruisstraat 1a Diever

Aanvang: 19.30 uur

Toegang: vrij