Rock Solid en Solid Friends zijn dynamische en gezellige clubs, waarbij de ontmoeting tussen jongeren centraal staat. Daarnaast worden zij geprikkeld om het christelijk geloof te ontdekken en te beleven.

Programma & thema’s

Er worden thema’s behandeld die helemaal aansluiten bij de leefwereld van de jongeren.  Het programma bestaat uit korte onderdelen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Te denken valt aan flitsende spellen, discussie in groepjes, praktische levenslessen en de ‘Preek van de Week’, waarbij het thema vanuit de Bijbel belicht wordt. Zo leer je als jongere op een ontspannen manier je eigen mening te vormen en deze te delen met je vrienden. Elk jaar start er een nieuwe groep met twee leid(st)ers. De eerst 2 jaar wordt het Rock Solid programma aangeboden, daarna Solid Friends.

Rock Solid en Solid Friends

Al op de basisschool krijg je een uitnodiging voor een eerste kennismaking met Rock Solid. Wanneer je in de laatste maanden van groep 8 zit, zal de eerste kennismaking zijn. Op school kun je nog makkelijk met vrienden en vriendinnen afspreken om samen naar Rock Solid te gaan. Dat verandert wanneer je naar de middelbare school gaat, want misschien gaan je klasgenoten en jij allemaal naar een verschillende school. Dan is Rock Solid vanaf september de plek om elkaar één keer per twee weken te ontmoeten.

Je kunt lekker met elkaar kletsen in de Chill out, terwijl je tijdens het programma spelletjes doet, creatief bezig bent en met elkaar in gesprek gaat over een thema en de Bijbel. Vriendschap, identiteit, eigenwaarde, familie, muziek, seksualiteit, social media, verslaving en nog veel meer: we praten over van alles en nog wat. Het Rock Solid en Solid Friends seizoen wordt afgesloten met een clubkamp, waarbij jullie samen een weekend naar een kampeerboerderij gaan.

Meer informatie

Wil je meer weten over Rock Solid en Solid Friends? Neem dan contact op met Aartje Hessels of Yvonne Oosterhuis