Jeugddienst

Jeugddienst ‘’Leven van Verwondering’’Na een geslaagde eerste jeugddienst, gaan we vrolijk door naar de volgende! Op zondagavond 21 november zal Wouter Smit uit Zwolle met ons nadenken over het thema: ‘Leven van Verwondering’.

Verwondering betekent dat je open bent om te leren, te ontdekken, te ontwikkelen. Sommige mensen vinden dat de grondslag van geloven. Hoe zit dat in ons leven en vooral in ons leven met God?

De band ‘Online’ uit Nieuweroord-Noordseschut verleent muzikale medewerking. Online is een jonge, in 2011, opgerichte band en bestaat uit twee zangeressen, een gitarist/zanger, een saxofoniste, een drummer, een pianist, een gitarist/bassist en een geluidsman.

De naam Online verwijst met een knipoog naar het feit, dat de mensen doorlopend online willen zijn met bijvoorbeeld hun mobiele telefoon. Vergeten wordt, dat God altijd al online voor ons was en dat nog altijd is! Zij hopen dat ze, door middel van hun muziek, er aan kunnen bijdragen dat mensen online voor God zijn!

Door de aangescherpte coronamaatregelen is het noodzakelijk dat je je voor de dienst aanmeldt. Jongeren hebben voorrang op deze dienst. Meldt je vooral aan! Dit kun je doen door te mailen naar jdc@kruiskerkdiever.nl te mailen of een appje te sturen in de jeugdactiviteitenapp. Dit kan tot donderdag 18 november.

Daarna wordt u uitgenodigd via het huidige aanmeldsysteem van de kerk.Wees welkom in deze jeugddienst! De dienst begint om 19:15 uur.