Jeugddienst: Jezus in je agenda?!

Eindelijk! Na maanden online jeugddiensten en geen jeugddiensten, is het weer tijd voor een jeugddienst in de kerk! En daar ben jij van harte voor uitgenodigd!

Het thema van de dienst is: Jezus in je agenda? Past Jezus nog wel in onze agenda? We zijn druk met zijn allen. Druk met school, studie, werk. Onze agenda’s zijn vol en vaak genoeg zitten onze hoofden ook vol. We hebben maar een paar momenten in de week dat we echt met God bezig zijn. Daar komt bij dat we ook nog steeds in de coronatijd zitten. We zijn lang niet meer in de kerk geweest, ons geloof ziet er anders uit. Hebben we iets geleerd van deze tijd? Hadden we meer tijd voor Jezus toen alles stil lag? In de jeugddienst van 17 oktober gaan we met deze vragen bezig! 

Voorganger in deze dienst is jeugdwerker Arend Visser. Hij is jeugdwerker in de kerk in Hasselt. Muzikale medewerking komt van de band ‘Lighthouse’.

Kom je ook op 17 oktober? De dienst begint om 19:15 uur. En ook hier geldt: Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen! Gelukkig wordt de dienst ook online uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.