Nieuws vanuit het kinder- en jeugdwerk

We hopen dat de vakantie de kinderen goed heeft gedaan en ze weer met frisse moed aan de slag kunnen. Voor sommige kinderen is school best pittig en daarom willen we ook uw gebed vragen voor de kinderen en jongeren.

Het kinderwerk start ook weer volgens het gewone rooster en we hopen veel kinderen te mogen ontmoeten op zondag. Want de kinderen hebben elkaar nodig in hun ontwikkeling, in het geloven in God hun Vader en het is veel gezelliger als er veel kinderen zijn. Ons gebed is dat we samen met de kinderen Gods Woord mogen lezen, begrijpen en gehoorzamen en te groeien in Geloof, Hoop en Liefde en dat uit te delen aan de kinderen en mensen om ons heen.

Kindernevendienst en kinderkerk in september

  • 3 september is er nog kindernevendienst volgens het zomerrooster (gr 1 t/m 3) en zal het gaan over Rachab (Jozua2;1-21)
  • 10 september is er weer kinderkerk, voor alle groepen 1 t/m 8 en zal het gaan over de verovering van Jericho (Jozua 6;1-20) De kinderen zullen voor de viering van het Heilig Avondmaal weer terugkomen in de dienst.
  • 17 september is het Startzondag en is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 3 en zal het gaan over “Bij God is het goed” (Ps. 46;1-12)
  • 24 september is er kinderkerk voor alle groepen 1 t/m 8 en zal het gaan over “Saulus gaat in Jezus geloven”.

Het Themalied dat we deze maand met de kinderen gaan leren zingen is ;

“Op reis“ van Marcel Zimmer.

Jeugdwerk

  • 15 tot en met 17 september hebben wij startweekend. Zie de agenda
  • 22 september hebben wij de start van de Teenstreet met Teenstreet on tour inloop vanaf 18 uur, wij eten dan met elkaar en er is livemuziek in de kerk.

Alle jongeren krijgen nog een persoonlijke uitnodiging en een jaaragenda van ons.

Tot ziens in de kerk