Eens per vier à vijf weken komen we als Noordermannen groep bij elkaar voor een karakteravond. Veel lol, lekker lachen, goede gesprekken, verdieping van je geloof en vriendschap.

Locatie Noordermannen

Normaal gesproken houden we het bij Groencentrum Harrie Boerhof Honingvlaken 10 te Dwingeloo maar tijdens de winter maanden mogen wij gebruik maken van de Meistershof Lheebroek 33 te Dwingeloo.

De Noorderman spreekt tot onze verbeelding: als hij opstaat en het avontuur aangaat dat God voor hem heeft, dan zal Gods hart door hem heen zichtbaar worden in zijn omgeving en daarmee in Noord-Nederland. Als Noordermannen helpen we elkaar het verschil te maken tijdens de karakteravonden.

Van 19.30 – 20.00 uur staat de koffie voor je klaar daarna proberen we met wat filmpjes die nergens over gaan de sfeer er wat in te brengen.

Hierna zingen we met elkaar een paar liederen en is er vaak op de avond een getuigenis van een van de mannen die zich daarvoor spontaan aanbiedt. We bidden met elkaar en luisteren naar de spreker die elke keer verschillend is. Daarna wordt er in een ongedwongen sfeer met elkaar doorgepraat onder het genot van een drankje en een hapje. De avond wordt om 22:00 uur afgesloten met een danklied en gebed. Een ieder is vrij om dan te blijven of naar huis te gaan.

Iedereen is welkom

Als gast word je zeer welkom geheten en wordt je ook meteen opgenomen in de groep. Als je nog geen Noorderman bent, maar wel ons een keer zou willen bezoeken, dan nodigen we je uit om KOSTELOOS een karakteravond mee te maken. Denk je erover meerdere avonden te komen, dan is het voor ons administratief eenvoudiger om een machtigingskaart in te vullen. Deze liggen klaar bij aankomst.

Een bijbel gedeelte wat centraal staat is: “Ik en mijn huis, wij zullen de Here dienen”, Jozua 24:15.