Ontdekkingsreis Vrijheid in Christus

‘Vrijheid in Christus’ is de naam van een ‘cursus’ die christenen helpt om te groeien in geloof. En dan niet zozeer in theorie, maar vooral in het dagelijks leven. Want daar gebeurd het leven tenslotte. Deze cursus is het meer een reis dan een cursus, al kun je er ook veel leren. Het is vooral een ontdekkingsreis. Wie zegt God dat ik ben? Het is een van de grote levensvragen: wie ben ik? De andere levensvragen zijn ‘Waar kom ik vandaan?’ En ‘Waar ga ik naar toe?’ We denken daar niet elke dag aan maar het zijn toch vragen die ons raken.

In de Kruiskerk gaan we dit jaar deze reis maken. De start is op woensdagmiddag 20 september. Aan de hand van een thema lezen we elke middag in de Bijbel en is er tijd voor gesprek. De middagen zijn meer gericht op persoonlijke vragen dan op kennis, maar onderwijs is wel belangrijk. En het mooie van deze cursus is: Wat er ter sprake komt kun je direct op de middag gebruiken om over het thema te praten met elkaar. Het is dus meer dan alleen een bijbelstudie. Je wordt geholpen om de Bijbel toe te passen op je eigen leven. Het doel is dat je de vrijheid die Jezus geeft ook ervaren kan in je leven.

De cursus heeft geen maximumleeftijd voor deelnemers van binnen en buiten de Kruiskerk. De kosten zijn €15,- Meer info of opgave? Stuur een mailtje naar voorganger@kruiskerkdiever.nl

TIJD: 13:30 – 15:30

PLAATS: Kruiskerk Diever.

MIDDAGEN: 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober, 1, 8, 15 en 29 november en 6 december 2023.

Website van de cursus voor meer info: https://ficm.nl/vrijheid-in-christus/