Wat is er leuker dan met een groep samen te eten. Op een ontspannen manier bij te praten over serieuze of niet serieuze zaken?! Iedereen mag deelnemen; alleengaanden, families, niemand uitgezonderd.

Doel van de lunch

Het doel van de maaltijd is vooral gericht op samenzijn en ontmoeten, de kans te bieden elkaar te leren kennen, zowel voor  mensen van binnen en buiten de kerkgemeenschap van ons dorp, over alle leeftijden heen. ‘Eten moet je toch, dus kun je dat zeker ook samen doen’.

Praktische informatie

Als iedereen voor zijn eigen persoon of gezin + voor een extra persoon een broodmaaltijd en drinken meeneemt is er voldoende voor iedereen. Dan staan we ook open voor gasten en minder bedeelden en hoeft er ook niet van te voren opgegeven te worden. Voor de dienst kunnen mensen eventueel het eten in de bijkeuken neerzetten, de deur naar de gang die naar de achterzaal gaat. Mensen mogen natuurlijk ook het eten gewoon in de gang bij hun jas of in de auto achterlaten. Melk etc. kunnen in de koelkast in de keuken. Het eten zal in buffetvorm neergezet worden in de zaal.

De laatste zondag van de maand drinken we koffie met elkaar. Daarna zullen we de zaal met elkaar ombouwen tot eetzaal. Uiterlijk einde van de maaltijd zal twee uur zijn.

Contactpersonen

Yvonne de Vries 
0521-342990

Marry Zantinge 
0521-551404

Carina van Lobenstein
0521-590014

 

 

Lunch op zondag

Agenda