In onze gemeente staat het geloof in Jezus Christus als Gods Zoon centraal. Hij heeft zich uit liefde voor ons gegeven opdat een ieder die in Hem gelooft eeuwig leven heeft. Vanuit het geraakt zijn door Zijn liefde willen wij de Bijbel, Gods Woord, bestuderen en ons leven daardoor laten bepalen in het leven van iedere dag.

Ons motto is

Levend vanuit Gods liefde, willen wij als gezin van God, Zijn liefde concreet maken.

Onze missie is

Mensen helpen om Jezus te leren kennen en te vertrouwen. Een warme Levende Gemeente te zijn als gezin van God om te kunnen groeien in liefde voor God en de mensen en zo steeds meer op Jezus gaan lijken. Mensen helpen hun gaven te ontdekken en deze in te zetten voor de gemeente en de samenleving op de plaats die bij hen past.

Kerkdiensten

Als stimulans en ondersteuning om te leven vanuit Gods liefde worden er kerkdiensten georganiseerd. De ochtenddiensten zijn op het gezin gericht, waarbij er aandacht is voor jong en oud. Voor de kinderen is er Kindernevendienst of Kinderkerk.

Voor de jongste kinderen is er oppas. ’s Avonds zijn er jeugddiensten, evangelisatiediensten waaronder zangdiensten. Na de ochtenddienst is er tijd voor ontmoeting onder genot van een kop koffie of thee, net als na de bijzondere avonddiensten.