Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Teenstreet on tour

22 september:18:00 - 21:30

-PERSBERICHT-
Nijkerk, 30 augustus 2023
TeenStreet on Tour in Diever
Drie avonden vol worship, gametime en diepgang
TeenStreet is dit seizoen te gast bij de Kruiskerk in Diever met TeenStreet on Tour. We mogen drie avonden een speciaal programma aanbieden als aanvulling op het bestaande tienerwerk. De avonden zijn een mix van diepgang, plezier, lekker eten, worshippen, gametime, connecten en Bijbelstudie.
We zijn daar niet alleen voor de tieners van de Kruiskerk, maar voor alle tieners en jeugdgroepen (mét jeugdleiders) in de omgeving van Diever die meer willen leren over Jezus. Over wie Hij is, hoe je Hem na kunt volgen en hoe het is om een vriend te zijn van Jezus. De kerk en de jeugdleiders zijn hierin belangrijk, omdat zij het hele jaar door met de tieners optrekken en een relatie met hen hebben.
In het kort:
TeenStreet on Tour in de Kruiskerk te Diever op vrijdag 22 september, vrijdag 2 februari en vrijdag 7 juni van 18.00 uur tot 21.30 uur. Schrijf deze avonden in de agenda en geef je op via www.teenstreet.nl.
Wat is TeenStreet?
Wat tientallen jaren geleden begon als een groot internationaal evenement in Duitsland, is uitgegroeid tot een wereldwijde tienerbeweging. In meer dan 25 landen worden er TeenStreet communities opgezet, met als doel: tieners inspireren en toerusten om een discipel van Jezus te zijn. TeenStreet is onderdeel van de zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie.
Voor de redactie: Voor vragen over TeenStreet Nederland kunt u mailen naar TeenStreet Nederland, via teenstreet.nl@om.org.
Over Operatie Mobilisatie (OM)
Operatie Mobilisatie is een wereldwijde beweging van Jezus-volgers die zich in meer dan 115 landen inzet voor de verspreiding van het Evangelie. Daarvoor bouwen we mee aan geloofsgemeenschappen die het Evangelie hoorbaar, zichtbaar en tastbaar maken. Hiervoor mobiliseren we christenen in Nederland door ze te inspireren en toe te rusten om in de voetsporen van Jezus discipelmakers te worden. TeenStreet is de tienerbeweging van Operatie Mobilisatie. Kijk voor meer informatie op www.operatiemobilisatie.nl en www.teenstreet.nl.

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
18:00 - 21:30