Kinderkoor Joy

Hallo allemaal,

Hier weer eens een berichtje van kinderkoor Joy. Momenteel bestaat ons koor uit 10 enthousiaste kinderen, Anouk als dirigente en Léonie op de piano. We oefenen 1 keer per 2 weken op maandagmiddag van 15.45-17.00 uur in de kerk. Helaas is door de maatregelen rondom Corona het oefenen afgelopen jaar vaak niet doorgegaan. We zijn heel blij dat we 17 mei weer mochten starten en voor de zomervakantie nog een paar keer met elkaar kunnen oefenen. We gaan zelfs nog een optreden voor u verzorgen, namelijk in de kinderdienst op zondagochtend 20 juni. We zingen dan liedjes die u al eens eerder van ons hebt gehoord, omdat we zoals gezegd niet zo vaak hebben kunnen oefenen . Het is altijd een gezellige boel bij kinderkoor. Als de kinderen aankomen, doen ze vaak een spel met elkaar, dan praten we even bij en bidden we met elkaar. Vervolgens doen we een warming-up voor lijf en stem. En dan gaan we lekker zingen, met halverwege een pauze met drinken en wat lekkers. Ook dan leven de kinderen zich weer lekker uit met elkaar.

We nemen aan het einde van het seizoen afscheid van Elisabeth, Sarah en Lisanne, zij gaan na de zomer naar de middelbare school. Meiden bedankt voor jullie inzet, het was altijd heel gezellig met jullie!

Als er kinderen zijn (van groep 3 t/m 8), die graag op kinderkoor willen komen, of een keertje willen komen kijken, van harte welkom! Neem dan even contact op met Léonie Wolters (06-23407380 / lwoltersdewolf@gmail.com).

Groetjes van kinderkoor Joy,

Anouk en Léonie