Oops...
Slider with alias pax rev slider1 not found.

Wat wij geloven

Jezus zegt: Ik ben de weg, de waarheid het het leven. Bijbel, Johannes 14 vers 6

Wie Jezus volgt, ontdekt pas echt wat leven is. Want Hij vertelt en laat zien wie God is. Hij meent wat Hij zegt en daarom kun je Hem altijd vertrouwen. Hij heeft het goede met je voor, want Hij houdt van ieder mens. Wie is Jezus? Hij is de zoon van God. Hij is de persoon in wie God zelf naar deze aarde kwam, ongeveer 2000 jaar geleden. Hij is de Christus, dat betekent “Gezalfde”, want Hij is door God gezonden om het kwaad van deze wereld te dragen en weg te nemen. En er valt nog veel meer over Hem te vertellen, want nooit raken we uitgepraat en uitgezongen van wie Hij is en wat Hij doet.

Komende kerkdiensten

 

[trx_sc_events type=”detailed” past=”” cat=”119″ orderby=”none” order=”desc” slider=”” title_style=”shadow” count=”9″ columns=”3″]

Er gebeurt veel binnen de Kruiskerk

Er gebeurt veel binnen de Kruiskerk! Niet alleen op zondag maar ook doordeweeks! Zo worden er ontmoetingsochtenden, gebedsbijeenkomsten, bemoedigingsavonden en cursussen gehouden. Ook worden er activiteiten voor jongeren georganiseerd. Een actieve gemeente, volop aanwezig in de maatschappij! Bekijk hier onze agenda.

Laatste nieuwsberichten

 

Kijk live onze kerkdiensten

Alle kerkdiensten van de Kruiskerk Diever worden digitaal opgenomen. Klik hier om een eerdere kerkdiensten terug te kijken. Wilt u direct live meekijken met onze kerkdienst? Klik dan snel hieronder op de afspeelknop.