Kan een gemeente zonder kerkdiensten? Nee, eigenlijk niet. Er zijn genoeg mensen die in Jezus geloven, maar niet naar de kerkdienst komen. Misschien ben jij dat wel. Je kunt natuurlijk altijd online meekijken met ons. Maar vergelijk het eens met soep eten. Je kunt soep met een vork eten, maar je krijgt meer binnen als je een lepel gebruikt. Zo is het ook met geloven: je krijgt er meer van mee als je het samen doet. Wees dus van harte welkom in de diensten. Wij doen ons best om nieuwe mensen te zien en aan te spreken. Na de ochtenddienst is er koffie en thee, dus blijf nog even hangen.

Onze ochtenddiensten zijn voor iedereen, jong en oud. We proberen het Evangelie van Jezus zo duidelijk mogelijk over te dragen. Lukt dat niet en heeft u vragen? Spreek ons er gerust op aan na de dienst. Of stuur de voorganger een mail (voorganger@kruiskerkdiever.nl). We gebruiken de beamer waar de liederen op komen. We zingen Psalmen, gezangen, Sela en Opwekking en nog veel meer…

Speciaal in de ochtend:

– Voor de kinderen is er kindernevendienst of kinderkerk. Als er kinderkerk is, gaan de kinderen direct naar hun eigen programma. Bij kindernevendinst beginnen ze in de dienst en komen daar voor de zegen ook weer terug.

– Voor de jongste kinderen is er oppas. Voor het einde van de dienst kunt u uw kind(eren) ophalen zodat zij ook de zegen ontvangen bij het einde van de dienst.

– Na de dienst kunt u voor gebed naar een gebedsteam van 2 personen gaan. Zij vragen u waarvoor u wil laten bidden en zullen u na het gebed een bemoediging en zegen meegeven.

’s Avonds zijn er vaak speciale diensten zoals jeugddiensten, evangelisatiediensten, zangdiensten en toerustings- en bemoedigingsavonden. Zie de agenda van de kerk op deze website. Vaak is er na deze diensten ook koffiedrinken.